Vi har brist på jourhem och behöver fler!

Vill du följa med på en oförglömlig, utvecklande och livsviktig resa? Vill du vara med och rädda liv, samtidigt som du förgyller ditt eget?

Just nu är vi i akut behov av jourehem till hundar som väntar på att få sitt alldeles egna forever-home!

Att vara jourhem innebär att man tar hand om hunden på obestämd tid som att den är ens egen. Det vill säga att man står för mat, försäkring och upphämtning vid Landvetter flygplats (dit majoriteten av hundarna anländer), samt att man behandlar den med samma kärlek, ansvar och omtanke som om den vore ens egen. Hunden själv ser det ju så!

Föreningen står för eventuell veterinärvård vid inskickat kvitto. Jourhemmet ansvarar för att ta bra (!) foton för annonsering. Dessa ska vara ljusa, ha variation och bra skärpa. Föreningen skapar annonsen och sköter sållandet av vilka intressenter som går vidare, medan jourhemmet tar emot utvalda intressenter och skriver det av oss utskickade adoptionsavtalet när stunden väl är kommen.

Föreningen lämnar ut passet till adoptören om inget annat är överenskommet. Jourhem är man som sagt på obestämd tid, tills hunden har funnit rätt hem. Skulle det mot förmodan inte fungera så flyttar vi givetvis hunden men kan inte garantera att vi kan göra det omedelbart eller inom den tidsramen som jourhemmet önskar. Statistiskt sett tar det mindre än två månader för en hund att flytta, men eftersom ingen garanti för det kan lämnas så ska man vara inställd på att deadline inte finns. Standardprocessen är att jourhunden handplockas för det jourhem som väntar.

Om du känner överens med dessa krav kan vi gå vidare med vilken jourhund som skulle passa er! Maila oss på jahiradogproject@live.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s