En historia om en hund från ett shelter.

Jag har en hund hos mig just nu. Eller egentligen har jag flera hundar hos mig just nu, det är sällan de är färre än en handfull.

 

Alla sticker ut på sitt eget vis, men Isidor sticker ut på ett alldeles underbart sätt!

 

Året 2009 hamnade han, av okänd anledning, på gatan i Spanien. Han fick en plats i en bur på ett statligt shelter. När han gick in igenom dörren, visste han nog inte hur lång tid han skulle bli kvar där.

 

10 januari 2018 gick han in genom mina dörrar och idag, 8 dagar senare har Isidor, som levt på ett cementgolv i hela sitt liv, lärt sig alla våra rutiner i flocken, han är med mig i jobbet, vi åker bil, vi låter katterna vara, vi smakar ibland på diverse ting (för man måste ju kolla vad det är) och säger jag att man faktiskt inte får äta på sin bädd, så tar han åt sig och lägger sig på rygg för att visa hur undergiven han är. Han är lycklig för allt, ALLT. Allt är spännande, allt är ett äventyr och ber jag honom att varva ner och gå till sin bädd och lägga sig -då gör han det utan att protestera.

 

Isidor, du är helt underbar. De människor som får möta dig blir alldeles hänförda och din humoristiska och positiva anda smittar av sig på allt och alla.

 

isse blogg 12

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s