Brr!

Minusgraderna har kommit. Äntligen sĂ€ger jag, dĂ„ det Ă€r bĂ€ttre med kyla Ă€n spöregn -som hela hösten har bjudit pĂ„!

 

NÀr jag adopterade min första hund Ida, i mars nÀr jag bodde i Norge, sÄ hade vÀdergudarna slagit helt om och bjöd pÄ stora mÀngder snö! Jag blev lite orolig hur min spanjor skulle reagera pÄ bÄde kylan och snön, men hon var sÄ otroligt lycklig!

 

NĂ€r vi sen var och hĂ€lsade pĂ„ uppe i LuleĂ„ och jag hade adopterat den svenska hunden Lars och det var -22 grader sĂ„ mĂ€rkte jag att till och med Ida blev kall. Lars fryser ju Ă€ven pĂ„ sommaren, men nĂ€r Ida fick köldkramper fick vi Ă„ka till djuraffĂ€ren för att köpa lite vinterklĂ€der. Hon fick Ă€ven ett par snöskor och det brukar ju vara vĂ€ldigt roande att se en hund gĂ„ i dessa skor för första gĂ„ngen! Ida Ă„ andra sidan, var helnöjd och gick omkring i dem som om hon aldrig gjort annat 😀

 

Alfons, en av mina seniorer, har perfekt pĂ€ls för vintern. Han Ă€r en blandning mellan bla. leonbergare sĂ„ han klarar kylan ganska bra. Dock ÄLSKAR han att Ă€ta snö, sĂ„ fryser han Ă€r det för att han Ă€tit för mycket snö och blivit kall inifrĂ„n. DĂ„ fĂ„r han utegĂ„ngsförbud tills han tinat upp igen, vilket han motvilligt accepterar :p

 

Nedan ser ni en bild pĂ„ Filten och Salvador, tvĂ„ spanjorer som funnit sina föralltidhem hĂ€r uppe i Norrland. ❀ filten och salvador

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s