Att låta hunden vara lärare!

Nästa vecka ska jag ha en spännande föreläsning tillsammans med Djurskyddet Norrbotten -som handlar om hundens psykologi och grundläggande behov.

Mångt och mycket handlar om olika saker vi vill och kan lära hunden så därför skiljer sig denna föreläsning ut. Det är nämligen dags för oss människor att lära oss av hundarna, istället för att vi ska lära dem.

Jag kommer att ha med mig mina kollegor och läromästare, mina hundar! Det är extra kul att få visa upp min flock, eftersom att alla kommer från Jahira Dog Project ❤ Med mig har jag även två jourhundar, vars framtida flockledare kanske sitter i publiken! 🙂

Det ska bli superkul -Piteå, here we come!

 

/Linnea2017-08-17_269.jpg

-Ida är helt döv, men tur nog kommunicerar inte hundar med ord som oss, så hon har inga som helst problem med det =)  På henne är det extra tydligt vad man själv utstrålar för energi och vad man säger med sitt kroppsspråk, så jag är väldigt tacksam över att hon påminner mig om det dagligen ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s