Succén är tillbaka! 🌟 💛

För tredje året i rad vill vi bjuda in Dig till Jahira Dog Project’s årliga HUNDKALAS! 🎉 🎊 🎂 🎈

Lördag den 10 juni mellan kl. 10-15 är Gölingstorps marknadsplats hundarnas palats, för tredje året i rad! Här hittar ni allt ifrån fynd på vår loppmarknad, mat och fika-försäljning i vårt kafé, ett gäng härliga tävlingar och aktiviteter med finfina priser – för både två och fyrbenta givetvis! 👒👜🍪☕🍔🏆

Kom och lyssna på intressanta föreläsningar med viktiga teman, testa DOGA och nosework, fotograferas tillsammans med din bästa vän på röda mattan och häng med på en härlig flockpromenad i sällskap av mängder av hundar och människor! 📜 📖 🐽 💃 🏞️

Tidigare årens favoritaktivitet kommer givetvis också i repris; hundbeteendekonsult från Jahira Dog Project erbjuder 15 minuter GRATIS rådgivning med möjlighet för tidsbokning av konsultation för dem som önskar hjälp med sina hundar. 💎🎖️

Under dagen får ni även möjlighet att träffa några av våra jourhundar som är tillgängliga för adoption, samt återse de hundar som redan funnit sitt föralltidhem!🐕🐶🐩🏠

I år satsar vi större än någonsin för att samla in så mycket pengar som möjligt, för att kunna förbättra tillvaron för utsatta hundar. Därav har varje aktivitet en inträdesavgift på 20 kr, så med andra ord är det ett perfekt tillfälle att kombinera nytta med nöje, träffa nya och gamla härliga vänner, vistas bland MASSOR av underbara hundar och samtidigt visa ert stöd för de individer som väntar på att få komma HEM. ❤️ 💙 💚 💛 💜

Alla med trevlig attityd och inställning är varmt välkomna att ta del av festen, och för de långresande finns det billiga övernattningsmöjligheter, både med eller utan husvagn/husbil och tält. Ta med hela familjen på ett livsviktigt och roligt äventyr – där hundar givetvis är välkomna och står i fokus! 🚂 🚢 🛩 ️🛌 🏕️

Kaféet har öppet hela dagen, så att alla har möjlighet att njuta av vår goda mat och god fika, nytt tillägg för i år är en supergod wrap! 🌯 🌯 🌯 🌯

Vi ses på Gölingstorps marknadsplats lördagen den 10:e juni!

PS. På facebook finner ni mer info och flera uppdateringar i vårt evenemang “Jahira Dog Project’s HUNDKALAS 2017”. Dela gärna eventet så att alla får en möjlighet att ta del av årets bästa hund-händelse!! 😍

Hoppas vi ses och varmt välkomna ska ni vara önskar JDP-gänget! 🙂

2017-04-21-11-18-54

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s