DET HÄR FÅR NI BARA INTE MISSA!

Jahira Dog Project’s HUNDKALAS!!! 🎉🎈🎊🐕🐾

Lördagen den 11 juni mellan kl.10-15 slår vi upp portarna för en festlig dag i hundens tecken på Gölingstorps marknadsplats! 🐕🐩
Det är många som åker långt för detta enastående, unika event, det är helt enkelt inte värt att missa för en lite längre bilresa! Sååå, turn on roadtrip-mode, så kör vi 😀🚘🐶💞

Våra besökare kommer att kunna delta i olika tävlingar med fina priser, få sina hundar fotograferade av vår grymt duktiga hobbyfotograf, Karolina Nowak, testa på bland annat hundmassage, DOGA, nosework, gå flockpromenad eller tipsrunda, lyssna på föreläsning som handlar om hundsocialisering och andra viktiga och intressanta ämnen samt beundra våra stiliga jour- och adoptivhundar som visar årets flashigaste hundmode! 😆🎩👗🎀🐶

Likt förra året finns det möjlighet att få en kostnadsfri 15 minuter lång rådgivning utav någon av våra kunniga och professionella hundbeteendekonsulter, som ger värdefulla insikter och tips på hur du kan förbättra relationen till din hund och lösa olika sorters problematik 👌.

Kaféet och loppisen håller öppet hela dagen, så passa på att fynda lite allt möjligt och ät en god lunch hos oss, med vetskapen om att varenda krona går oavkortat till vårt ideella arbete för utsatta hundar 🍀🌻💚.

Mer info om HUNDKALASET finns i eventet på facebook, “Jahira Dog Projects hundkalas”. Billiga övernattningsmöjligheter finns, kontakta oss via jahiradogproject@live.com för bokning.

För att addera extra kärlek till detta mångsidiga event så har vi äran att gästas av ingen mindre än vårt shelters föreståndare, Rosa Castañer, som verkligen längtar efter att få återse alla bekanta hundansikten som hon banat vägen för ända ifrån Barcelona ❤️.

Ta med hela familjen – inklusive hunden, förstås – och kom och fira denna enastående varelse med oss!!! Förutom att det är roligt, spännande och lärorikt så är det dessutom världens bästa tillfälle att miljö- och socialiseringsträna sin hund under strukturerade former med erfaren personal på plats! Missa inte chansen!

Hoppas vi ses och varmt välkomna önskar JDP-gänget! 🙂

 

hundkalas

( Den här trion är alltid redo för kalas, särskilt JDP’S HUNDKALAS! 😀 )

 

/Alexandra Pålsson

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s