Låt oss få presentera ett oförskämt bra erbjudande:

För att fira framgångarna under året som har gått och starta det nya på bästa möjliga sätt, så har Jahira Dog Project just nu ett superbra erbjudande!

För alla som anmäler sig och godkänns som jourhem för Jahira Dog Project från och med nu, erbjuder vi en KOSTNADSFRI HUNDKURS i hundpsykologi, problemlösning, socialisering och mycket mer!!! Kursen hålls i Tranemo helgen den 30-31 januari och har ett värde av 3000 kr!! Egen hund får givetvis medtagas 🙂 . Dogs of Pegasus är det företag som vanligtvis håller dessa hundkurser och de är väldigt populära och har fått mängder av positiva omdömen, så det här är ett ypperligt tillfälle att kombinera nytta med nöje och göra en god gärning på köpet!!

För att vara jourhem krävs det att man har en stabil miljö att erbjuda en tillfällig familjemedlem, och att man kan stå för hundens mat, vara tillgänglig för att visa upp hunden för intressenter och följa våra direktiv för att vägleda hunden på bästa sätt. Jourhem är man på obestämd tid och hundarna placeras vanligtvis emellan allt ifrån ett par veckor till ett par månader. Som jourhem väljer man inte ut en hund baserat på ytliga faktorer. Vi väljer ut en passande hund med tanke på jourhemmets förutsättningar efter samråd med jourhemmet.

Att vara jourhem är en av de mest givande upplevelser som finns! Att vara bryggan mellan misär eller en ohållbar situation och trygghet, stabilitet och värme för en hund som behöver det är en erfarenhet som berikar ens liv på många olika sätt. Det är dessutom en av de bästa sätten att hjälpa utsatta hundar på, eftersom man dels blir en fristad för någon som verkligen behöver det, samtidigt som man också lämnar plats åt en till i systemet. Jourhemmen fungerar alltså som en sluss för hundar som inte har någon annanstans att ta vägen, tills de har det. Vi sköter sökandet efter ett permanent hem och står för övriga nödvändiga kostnader, som till exempel eventuella veterinärbesök.

För chansen att ta del av vårt erbjudande om en kostnadsfri hundutbildning, vänligen maila en presentation av dig själv, eventuella familjemedlemmar och vilken sorts tillvaro som du kan erbjuda en jourhund till jahiradogproject@live.com så återkommer vi.

Var inte rädd för att prova dina vingar som jourhem, det lär du inte ångra! Det finns en hund för alla!

/Jahira Dog Project

Lilla Oden har snart åldern inne för att resa till Sverige :)
Lilla Oden har snart åldern inne för att resa till Sverige 🙂
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s