Hälsning från grannlandet!

Tjenixen!

Här kommer en premiärhälsning från Norge, rättare sagt från ett pyttelitet hus utanför huvudstaden Oslo, med stor trädgård, glada hundar och en galen girl!

Linnea Holmgren heter jag, 24 år gammal med ursprung från norra Sverige -en liten by som kallas Sunderbyn (utanför Luleå). Mina första 19 levnadsår spenderades där uppe, med hästar, hundar, katter, kaniner, fiskar och dammråttor. Och med familjen, jag har en familj.

Återkommer med en presentation av mina dogs senare, inser att jag måste fixa manikyr på dem innan bilder kommer upp, kloklipparen har varit på rymmen i över en vecka! (Den är nu trygt tillbaka i min närvaro, återfanns utan skador i badrummet. Bland mina nagelfilar, sax och lack??).

 

KLEM FRA NORGE!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s