Obs! Bortresta!

Mellan den 7-20 november är jag och Alexandra Pålsson inte tillgängliga på telefon och har troligtvis mycket begränsad tillgänglighet även via mail och facebook då vi är bortresta. Den som mailar kan i värsta fall få vänta några dagar på svar och lämnar man ett röstmeddelande kan räkna med att bli uppringd efter den 21 november. Hör man inte ifrån oss efter det så kan det hända att meddelandet inte gick fram. Ring då på nytt. Alla ärenden måste vänta med att bli åtgärdade tills efter den 21 november. Ni som vet med er att vi väntar besked ifrån er i adoptions- och jourhemsärenden ber vi att besvara oss så fort som möjligt för att undvika att försätta oss i en svår situation med hundarna i sista minuten.

Så vad är det då vi ska syssla med den här gången? Jo, det ska ni få höra! 🙂

Först ska vi åka till Los Angeles. Där ska vi arbeta på ett shelter som jag har jobbat på förut. Det är spännande att få komma tillbaka efter så lång tid (2 år) och se hur de har det. Så vitt jag vet har de bytt ledning och saker och ting har förändrats en hel del, dessvärre till det sämre, om jag ska tro min källa. Vi hoppas kunna komma med lite inspiration och planerar att åtminstone pigga upp tillvaron för hundarna så gott vi kan. Vi kommer även att besöka minst ett shelter till och dokumentera den upplevelsen.

Utöver det har vi ett mycket speciellt och efterlängtat möte för Jahira Dog Project’s räkning. Tanken är att överraska er med resultatet utav det efter att vi har kommit hem, så håll tillgodo! 🙂

Den 17 november är vi faktiskt tillbaka i Sverige igen, men redan dagen därpå drar vi ner till Barcelona och vårt samarbetande shelter, precis som vanligt. Det blir en något kortare visit, men vi får med oss de hundar som är bokade i alla fall. Ni trodde väl inte att vi skulle glömma dem! 🙂

Ha det gött så länge!

/Alexandra Ortega

Antonia, en av våra fantastiska hundar som är tillgänglig för adoption <3
Antonia, en av våra fantastiska hundar som är tillgänglig för adoption ❤

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s