Vilda och vackra

Hej och voff!🐶🐶

Igår var hundarna ganska stressade pga renovering av taket i lägenheten vi bor i och dessutom bestämde dom sig för att göra vid hela asfalten runt om huset, inga trevliga ljud kan jag lova. Hundarna tyckte verkligen inte om de höga och hastiga ljuden så vi bestämde oss för att ta en sväng till rastgården, vilket resulterade i att vara den roligaste rundan någonsin😄. 

Nora är ju som sagt liten osäker och tillbaka, men i hundrastgården brukar hon släpp loss så smäller om de, men igår släppte hon loss som aldrig förr.

Hon skulle försöka ha dragkamp, lekte med en liten tyg bit, rullade sig vilt i gräset och körde loss med Tranquila, haha de var hysteriskt roliga. 

Anledningen till detta inlägget om just hundrastgården är för att Nora visade den sidan vi försökt dra fram så länge och igår kom hon och hennes personlighet fram till 100% , de värmde i hjärtat.

Tranquila har snart varit hos oss i 2 veckor, på 2 veckor har Tranquila gjort ett stort och tydligt intryck hos Nora, de har skapat ett tydligt band och njuter utav varandras sällskap med glädje.

Nora har blivit mer tillgiven och vågar uttrycka sin nyfikenhet till fullo, jag tror att mycket beror på Tranquilas pondus, självsäkerhet och lugn som gjort stort intryck på Nora som gör att hon känner ett band och trygghet. Dessa två vilda och vackra pinglor är som gjorda för varandra.

Tyvärr glömde jag ta bilder i rastgården så här kommer några andra bilder på de nya bästa vännerna.

Kram och hejdå tills nästa gång! 😄🐶❤️ /Johanna, Nora & Tranquila

  

    
   

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s