Voff från Skåne!

Halloj! Mitt namn är Baltazar, jag bor i en liten håla i Skåne men JAG ÄLSKAR DET! Jag brukar inte få sitta vid datan av mamma så hoppar presentationen och går direkt till att berätta om min underbara helg!

Asså jag har bokstavligt talat rört mig hela helgen! Så hur trött tror ni att jag är nu? 😉
I lördags sov jag och mamma hos mormor, för pappa är bortrest. (ja jag har inte matte och husse, jag har mamma & pappa 😉 ) så på kvällen när vi kom dit så gick jag & mamma, mormor och hennes två hundar som jag fortfarande tycker är lite läskiga, speciellt hanen, men han e nog lite rädd för mig också, mamma brukar hålla i oss båda så vi ska gå ganska nära (fast mamma e ju mitt i mellan, och min mamma har nog ögon överallt för jag hinner aldrig busa till de….) så gick vi i en timme och en kvart innan de var dags att gå och lägga sig.
Sen på Söndag morgon tog mormor ut oss tre på en timmes runda tidigt på morgonen, sen sprang jag in i full fart och väckte mamma med en STOR tunga i heeeeela ansiktet!! 😉
Sen fick jag springa en stund i trädgården där mamma hela tiden kallade på mig, jag tror hon försökte träna mig, men jag ville ju baaaaara springa och sträcka på mig!! 😀

Sen skulle mormor och mamma dra ut oss igen, och då skulle vi helt plötsligt jogga!? Haaallåå räcker de inte snart? Vi sprang 4,75 km, och sen åkte jag och mamma äntligen hem! Hur snabbt tror ni jag däckade? Då ville jag såklart sova hur länge som helst, men helt plötsligt blev jag väckt av mamma och hennes kompis så skulle vi ut IGEN! Då var vi också borta längre än en timme! Sen var de äntligen natt! Jag fick ligga hos mamma en stund och sov såååååååå skönt! 😀

Nu är de ny vecka, och hur gött är de inte att börja en ny vecka lugn men lycklig!? Hörde en fågel viska i mitt öra något om en cykelrunda, och något mer om att mormor kommer ikväll? Man kan ju bara hålla tummarna att de är sant 😉

Vad har ni gjort med era mammor och pappor i helgen?! 😀

Massa kladdiga pussar från Balte :*

IMG_2519

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s