Jourhunden Victoria säger HEJ! :)

“Hola a todos! Victoria här 😊🐶
Nu har jag bott in mig lite här i flocken med Alexandra, Tobias och deras hundar Neila och Milo!
Vi startade vår vänskap med att gå tillsammans på promenad allihopa och har lärt känna varandra lite, nosat på varandra, pussats lite och sovit inomhus tillsammans 😄
Här är väldigt lugnt och bekvämt, mitt förra hem var inte alls såhär. Jag bodde på ett shelter i Barcelona efter att ha hittats på gatan. De placerade mig i en cell i “Panic room”.
Min tid på sheltret vill jag inte tänka på mer, jag vill leva här och nu och njuta av livet! Jag visste inte att man kunde ha det såhär bra… Att vara hemlös är något jag aldrig vill vara igen, det var så ensamt, stressigt, högljutt, hårt, hopplöst och smutsigt 💩

Nu söker jag dig/er som kan ge mig tak över huvudet, motion, disciplin och kärlek för resten av mitt liv. Jag gillar lagom långa promenader med struktur och mysiga gos- och sovstunder 💖  Vart finns du/ni?
På återseende!

Adiós amigos 👋
/Victoria

11831795_906195256134939_1411083911640468487_n

/ Alexandra Pålsson

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s