Adoption?? JA

Många har frågat mig varför jag valde att adoptera min lilla primadonna Nora, för hundvalpar är så söta, jo visst de kan man ju bara hålla med om MEN jag valde adoption för att rädda en hund ur misär och ge henne ett värdigt liv. För ett liv i en bur är inget liv det är bara existens.
Så jag ska berätta lite om Nora och jourhunden Morla. Nora är en söt liten reserverad tjej som är brun och vit.
Hon är sååå nyfiken på allt men ändå väldigt reserverad för de hon inte känner. Den hund hon är idag är något jag aldrig hade kunnat föreställa mig för 4 månader sedan. Nora var väldigt rädd och skakade bara man titta på henne, det kändes rakt in i hjärtat. Hon utvecklas mer och mer för varje dag. Innan hon kom till oss så bestod hennes liv av att gömma sig bakom sin fina mamma och pappa, hon hade ingen egen personlighet eller jo hon hade det men den var gömd långt bak i rädslan och hennes osäkerhet.
Det första Nora gjorde hennes andra dag hos mig och min mamma var att mumsa i sig halva brödet ur matkassen (i smyg trodde hon), där såg vi redan att hon var en buse. Utomhus reagerade hon på allt runt om henne och de värsta hon visste var när någon kom bakom henne, hon är fortfarande inte bekväm med det, men betydligt bättre.
Kan ni tänka er en hund som inte är van vid människor som skakade av rädsla, gömde sig och inte vågade lukta på en person nu är så mycket bättre. När det är matdags svänger hela rumpan av glädje, när hon ser gräs kastar hon sig i gräset och rullar runt allt hon kan, hennes ögon är nu fyllda utav förväntan, nyfikenhet, tillit och kärlek, innan var hennes ögon tomma och bara rädsla.
Att adoptera är det bästa jag någonsin har gjort och kommer adoptera sååå många hundar jag kan, för att se utvecklingen är helt underbart.
Men nu MORLA, herregud vilken tjej! Hon är lite reserverad men ändå väldigt nyfiken. Första gången jag träffade henne åkte hon rakt in i mitt hjärta. Hon var i ett jourhem i en vecka och nu är jag och min mamma och såklart Nora (+2 katter) jourhem till denna fina dam. Hon var lite tillbakadragen först , men ville ändå lukta på oss och mysa. Mys verkar vara de bästa hon vet haha, men hon är trots allt en väldigt social hund när hon har blivit bekväm i sin omgivning. Hon försöker busa till det med Nora men Nora är inte sååå jätteglad över det då hon helst ligger och solar hela dagarna 😀
Nu har vi haft Morla i 5 dagar och hon njuter av allt just nu. Snart kommer Morla få sitt föralltid-hem med lycka och kärlek. Hon litar snabbt på sin flockledare så länge man visar henne vägen och sätter gränser , hon tar åt sig allt på ett ögonblick.
Men men ni ska få veta mer om dessa två krabater de närmsta dagar och få veta mer om hur Nora har utvecklats från sin resa i Barcelona till lilla Arlöv i Sverige.
Men adoption är något alla borde göra, för slutresultatet är total lycka!
Här är lite bilder på dom fina tjejerna, och nästa gång blir de ännu mer om deras egna resa till den dom är idag. Voff och kram ha en solig bra dag! / Johanna, Morla och Nora ❤️


  I gräset och solen mår Nora som bäst!😍❤️


  
  
Fina morla, som ibland kan snarka till det ordentligt 😄😍
  

Advertisements

One thought on “Adoption?? JA

  1. Kerstin Modéen July 16, 2015 / 6:12 pm

    Rördes till tårar av din berättelse ❤️ Härligt att läsa och se!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s