LYSTRING, ALLA GLADA HUNDMÄNNISKOR!!

Missa inte årets hundevent!!

Lördagen den 13 juni ställer vi till med STORT hundkalas på Gölingstorps marknadsplats för att fira våra älskade vänner och följeslagare!!
Besökarna kommer att kunna delta i roliga tävlingar med fina priser, lyssna på miniföreläsningar om hundpsykologi och hundbeteende, bli fotograferade med sina hundar av min favorithobbyfotograf Karolina Nowak, testa rehab/fysbana och massagegrepp med hundfysioterapeuten Tina Svensson, prova på rallylydnad och spår, gå på vår stora loppis, auktion, lotteri och mycket, mycket mer!

Jahira Dog Project’s hundbeteendekonsulter kommer att erbjuda 15 minuters GRATIS rådgivning med möjlighet till tidsbokning för konsultation för alla som är intresserade av att få hjälp med sina hundar.
Vi kommer också att introducera några utav våra jourhundar som är aktuella för adoption och informera om vår verksamhet.

Jahira Dog Project’s stora hundkalas blir nu ett årligt event för att knyta samman oss positiva hundmänniskor och bli del av ett stort och tryggt nätverk av glada, stöttande och engagerade hundentusiaster. Alla med en trevlig attityd är välkomna att besöka oss och delta i festiviteterna den 13 juni, och billiga övernattningsmöjligheter finns (med eller utan husbil/husvagn). Ta chansen att göra en rolig utflykt i hundens tecken, och ta gärna med hela familjen – inklusive hunden förstås!

Vi gör en storsatsning för att samla in så mycket pengar som möjligt för att förbättra tillvaron för utsatta hundar och därför har varje aktivitet en liten inträdesavgift från 20 kr och uppåt. Det är med andra ord ett perfekt tillfälle att träffa nya människor, vistas bland massor av underbara hundar, OCH visa oss ert stöd för vår ideella verksamhet!

Exempel på aktiviter att delta i:

* Sådan herre sådan hund – vem är mest lik sin hund?
* Trickstävling! Vem kan det coolaste och bäst utförda partytricket med sin hund?
* Hundutställning med roligare kriterier! Vem har den mest unika tekningen, roligaste attributen och charmigaste personligheten?
* Vi kröner Årets HundKung & HundDrottning!
* Vi kröner även Årets Hundhjälte! Maila bild och motivering till varför just den personen kvalar som Årets Hundhjälte (jahiradogproject@live.com) så har de chansen att vinna ett fint pris och titel!!
* Tipspromenad
* Ansiktsmålning
* Gissa antalet
* Prova på-spår
* Prova på-rallylydnad
* Fotografering av Karolina Nowak
* Testa rehab/fysbana och massagegrepp med hundfysioterapeuten Tina Svensson
* Fynda både hundprylar och annat på vår loppis och auktion!
* Med mera!!

Dricka och fika kommer att finnas till försäljning.

Föranmälan uppskattas men är inte obligatorisk. Maila i så fall till jahiradogproject@live.com och ange hur många ni är som kommer.
Dela gärna detta inlägg!!

IMG_7696

VÄLKOMNA!!! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s