Mysiga Missy

Ja det är jag det, Mysiga Missy! 🙂

Vem är jag då? Ja det har jag också undrat hela mitt liv fram tills nu.. Jag föddes på gatan och strosade runt, än hit, än dit. Tror man i alla fall, ingen vet säkert. Från gatan togs jag, till betonggolv och galler. Jag var inte ensam, det fanns andra själar med mig, både i vårt utrymme och så långt jag kunde lukta och höra men jag såg inga andra hundar än dem i min egen inhägnad.

De enda människorna jag såg om dagarna var en kille och tjej som gav oss mat och rengjorde vårt golv från avföring och urin. De hade alltid så brottom, jag ville bara bli klappad men det hände mycket sällan..

Nu bor jag tillfälligt med Milo, som tassat in här tidigare, kul kille det där! 🙂 Han tyckte jag skulle presentera mig här, så jag ska göra mitt bästa! 🙂

Så dem kallar mig Missy, Alexandra och Tobias, mina människor jag lever med nu. Det är mycket nytt för mig, det här med att bo inomhus, ligga mjukt, få gå promenader, springa fritt och få massa kärlek och mys som jag älskar! ❤ Jag tycker om att följa med på äventyr, nosa mycket i marken och gräset men mest älskar jag att få närhet och bli klappad!

Alla som har träffat mig blir väldigt imponerade över mitt inre lugn, tillgivenhet och mina vackra ögon. De som känner mig bäst beskriver mig som ett guldkorn, att dem sällan träffat någon så balanserad hund som mig och att de som adopterar mig blir mycketlyckligt lottade! Jag undrar vem det blir som adopterar mig..? Hoppas bara de tar på sig rollen att vägleda, ge mig regler och sätta gränser, för det ansvaret klarar jag inte av. Det gör mig så osäker.

Fastän jag trivs med min jourflock hoppas jag på att en vacker dag få flytta till mitt för-alltid hem. Det önskar jag att alla mina kamrater på sheltret i Barcelona också får. Jag vet inte hur det ska gå till, men jag håller mina tassar för bästa resultat..!

Snart ska jag ut på kvällspromenad med Milo och Alexandra sen blir det mat, wiiihuuu! =D

Kram på er alla! 🙂 ❤

IMG_20150205_155357    IMG_20150205_155657    IMG_20150205_155212

/ Mysiga Missy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s