Milo The Rockstar

Socialiseringskurs, långt ord… Fast då ska ni bara höra vad min flockledare utbildar sig till; hundbeteendekonsult! Människorna ska ständigt göra det mer komplicerat är vad det är.. Men i alla fall, socialiseringskurs, så kallar de tvåbenta aktiviteten jag rockade på i tisdags! Alltså ni skulle sett mig :O Alex var stolt över mig, det kände jag!

Muskulös i mina färger svart och vit, travade jag avslappnat fram genom lokalen mötandes flera hundar och kände mig helt obekymmrad, bara glad. Waoow! Okej, okej, okej, jag ska erkänna, jag var obekväm i början och stundtals spänd. Jag har en rädsla för andra hundar som vi jobbar på.. Alex vägleder mig väldigt bestämt så jag inte ska låta rädslan styra mig och det är jag alltid tacksam för, hon vet ju bäst. Fast jag testar lite hyss ibland, det måste man hehe 😉

Jag rekommenderar alla er doggar där ute att komma hit! Adressen kan jag inte men det luktade galet gott där och man känner sig awesome 😀 Som den redan sömniga hund jag är, kan ni bara föreställa er hur trött jag var efter den kvällen, eller förresten, jag tror inte ni kan det. Obeskrivligt.

Morgonpromenader, springa mitt snabbaste till tåget, åka tåg, promenera med klövjeväska flera gånger OCH självaste kursen. Ja man blir ju utmattad av att bara tassa det på tangenterna.

Så på tågresan hem, vilade jag så bekvämt jag kunde och längtade hem efter skönhetssömn i min mjuka, varma, stora bädd.

Borta bra men hemma bäst!

jdpmilo

/ Milo The Dog

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s