Milo The Dog

Tjenixen alla glada, Milo här!

Jag är en cool kille med halvknasig bakgrund som lever tre trappor upp i Arlövs centrum. Min förra ägare heter Alexandra, det gör min nuvarande också, fantasilöst jag vet men jag gillar dem ändå! Jag har faktiskt en till ägare, Tobias heter han, sover och chillar nästan lika mycket som jag gör. NÄSTAN.

Min favoritsyssla är att sova, jag gillar även att vila. Att chilla är också en höjdare! 🙂 Snarka är jag jättebra på, dagdrömma brukar jag göra minst 2 ggr om dagen. Soffhäng ska vi inte snacka om- holy macaroni vad gött! :O 😀

Ibland händer det att jag får något som Alexandra & Tobbe kallar för “tossaryck”. Ja men det liksom bara kittlar i hela kroppen och jag måste springa, skutta, studsa och plaska i vattenpölar, omätlig känsla! Annars om dagarna promenerar jag en hel del och hänger med till stallet och slappar.

Åhh vet ni! Idag är det exakt en vecka sedan det flyttade in en tjej i lyan här 😀 Hon heter Missy och kommer från Barcelona. Ska se om jag kan få henne att lämna ett tassavtryck här på bloggen!

Vad är er favoritsyssla? 🙂

Bädden kallar, sov gott kompisar!

IMG_20150128_190240     IMG_20150128_182217

/ Milo The Dog

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s