Goliath är aktuell för adoption!

Det här är Goliath. Han är en 2 år gammal kastrerad schäfer(blandning?) och är vaccinerad, registrerad och försäkrad.

Goliath är en väldigt speciell hund. Han har en stark närvaro och stor pondus. Han är självsäker som få och har ett mycket stabilt psyke. Han är dominant och kräver en ägare som kan sätta sig i respekt hos honom. Kan man det så har man en lugn men lekfull, pålitlig, lojal, tillgiven och lättlärd följeslagare.

Goliath funkar bra med alla hundar och har bott med katt utan problem. Han är rumsren, klarar av att lämnas ensam, är inte destruktiv, kan gå lös och kommer på inkallning. Han är inte det minsta aggressiv men vaktar bra. Han är med mig i arbetet med andra hundar varje dag och klarar det galant. Han tar mina direktiv och går perfekt i koppel med den som han respekterar.

Med Goliath kan man känna sig trygg samtidigt som man får något att arbeta med. Han tycker om att spåra och älskar att gå på löpband! Men viktigast är att man tar en ledarposition i alla lägen och inte har några bekymmer med att upprätthålla det, då är han sorgfri och som lyckligast.

För mer information om Goliath, vänligen kontakta mig på: 0737-138098 eller jahiradogproject@live.com och berätta vad du söker och kan erbjuda. Goliath bor i Limmared, Tranemo men skulle kunna visas upp i Västra Frölunda, Göteborg också.

Adoptionskostnad: 5000 kr.

Ha en trevlig dag 🙂

P.S: For an English translation, please contact us: jahiradogproject@live.com 

Goliath1 Goliath4

Goliath6 Goliath8

Goliath2

Goliath3

Goliath5

Goliath7

Goliath9

Goliath12

Goliath11

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s