Grattis, Chica! / Happy birthday, Chica!

Det här är Chica, en hund som jag rehabiliterade och omplacerade förra året. Idag fyller Chica 2 år, och se så tålmodigt hon väntar på att få hugga in på sin smarriga tårta! Så ser en lugn och undergiven hund ut 🙂

Chica övergavs i Spanien av någon som var hövlig nog att knyta fast en lapp i hennes halsband där det stod att de inte ville ha henne längre, så det var mer eller mindre bara till att plocka på sig henne… Inte skulle samma människor kunna föreställa sig att Chica idag käkar tårta på sin uppmärksammade födelsedag – i Sverige! Stort grattis till dig, lilla vän. Inte bara för att du fyller år, utan också för att du har tagit dig längre än någon hade anat.

Vill du också adoptera en hund? Kontakta oss på jahiradogproject@live.com.

Chica väntar tålmodigt på att få hugga in på sin smarriga tårta - så ska det se ut! Chica patiently awaits her cue to dig into that yummy cake of hers - looks good!

This is Chica, a dog that I rehabilitated and rehomed last year. Today is Chica’s second birthday, and look how patiently she awaits her cue to dig into that yummy cake of hers! That’s what a calm, submissive dog looks like :).

Chica was abandoned in Spain by someone who had the decency to tie a note to her collar that said that they no longer wanted her, so she was basically up for grabs… I bet the same people would have a hard time imagining that today, Chica is chowing down cake on her acclaimed birthday – in Sweden! Many congratulations to you, little friend. Not only because it’s your birthday, but also because you’ve come farther than anyone would have guessed.

 Would you also like to adopt a dog? Contact us at jahiradogproject@live.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s