Mycket på gång / Lots going on

Hallå där ute!

Visitkort är nu beställda och vi är i full gång med att bilda en styrelse som ska driva det här projektet och utnyttja dess fulla potential. Vi har även några kandidater för rehab och omplacering på gång, så håll er uppdaterade för att få lära känna dem inom kort :). När styrelsen är klar är det dags att lansera Jahira Dog Project. Vi väntar med spänning på mottagandet och allmänhetens respons – kanske får vi in en del tips och nya, kreativa idéer för hur vi ska komma närmare vårt mål? Vi hoppas förstås på att alla våra besökare vill dela med sig av den här sidan och hjälpa till att sprida vårt budskap och koncept så långt det går! Tillsammans är vi starka!

Må gott,

Alex

aaa

Hey there, folks!

Business cards are now ordered and we’re keeping busy with creating a board that’s going to run this project and use its full potential! Vi also have a few candidates for rehab and rehoming in the works, so keep yourselves posted so you can get to know them very soon :). When the board is ready, it is time to launch the Jahira Dog Project. Vi await the receiving and the public’s response with great excitement – maybe we’ll receive a bunch of tips and new, creative ideas on how to get closer to our goal? Naturally, we hope that all of our visitors will want to share this site and help spread our message and concept as far as possible! Together we are strong!

Be well,

Alex

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s